Αρχική Σελίδα Υπηρεσίες Π.Υ.Σ.Δ.Ε. Δραστηριότητες Η Πιερία Επικοινωνία
 
Επιλογές
Σχολεία
Μαθητές
Μαθήματα
Καθηγητές
Σύμβουλοι
Ε.Λ.Μ.Ε. - Ο.Λ.Μ.Ε.
Βιβλιοθήκες
ΓΡΑ.Σ.Ε.Π.
Θέματα Εκπαιδευτικής Νομοθεσίας
Έντυπα
Χρήσιμοι Σύνδεσμοι
Καιρός
Ευχές

Δημοσίευση: 29/06/2011
 
Αγαπητοί συνάδελφοι και συναδέλφισσες,

Με την ευκαιρία της λήξης του σχολικού έτους αισθάνομαι την ανάγκη και επιθυμία να σας εκφράσω τις θερμότατες ευχαριστίες μου για την πολύ καλή συνεργασία που είχαμε και για το ότι η χρονιά που κύλησε ήταν δημιουργική και έβαλε το δικό της λιθαράκι στο ευρύτερο οικοδόμημα των γνώσεων και της μόρφωσης της μαθητιώσας νεολαίας μας.
Ταυτόχρονα λήγει και η δική μου θητεία ως Προϊσταμένου του Γραφείου της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Πιερίας και γι' αυτό θέλω να σας δηλώσω άλλη μια φορά ότι αποχωρώ από τη θέση αυτή - η οποία καταργείται πανελλαδικά στα πλαίσια της αλλαγής στη δομή της εκπαίδευσης και της προσπάθειας για εξοικονόμηση πόρων - με τα καλύτερα συναισθήματα και κατά πολύ σοφότερος από τη μεταξύ μας συνεργασία. Για μένα προσωπικά ήταν ένα πολύ όμορφο και ταυτόχρονα ενδιαφέρον ταξίδι προς την Ιθάκη "γεμάτο γνώσεις". Μπορώ να επισημάνω με ειλικρίνεια ότι πρόθεση των εκπαιδευτικών είναι η καλύτερη λειτουργία του δημόσιου σχολείου και γι' αυτό σας εκφράζω τον έπαινο και τις ευχαριστίες μου για κάθε προσπάθεια που καταβάλατε κατά τη διάρκεια του τρέχοντος σχολικού έτους προς την κατεύθυνση του καλύτερου και αρτιότερου εξοπλισμού του σχολείου σας με σύγχρονα τεχνολογικά, εποπτικά και άλλα εκπαιδευτικά μέσα, καθώς και για τη διεξαγωγή της διδασκαλίας σύμφωνα με τις αρχές της σύγχρονης παιδαγωγικής επιστήμης.
Με τις σκέψεις αυτές εύχομαι "Καλό Καλοκαίρι" σε όλους σας και στα προσφιλή σας πρόσωπα.

Ο Προϊστάμενος Γραφείου Δ. Ε. Πιερίας


Παναγιώτης Γ. Αλεκάκης
 
Ώρα - Ημερομηνία
Εορτολόγιο
Login
Username:
Password:
 
 
Αρχική Σελίδα - Nέα & Ανακοινώσεις - Δραστηριότητες - Υπηρεσίες - Πιερία - Επικοινωνία
Σχολεία - Μαθητές - Μαθήματα - Καθηγητές - Σύμβουλοι - Ε.Λ.Μ.Ε. / Ο.Λ.Μ.Ε. - Βιβλιοθήκες - ΓΡΑ.Σ.Ε.Π. - Νόμοι - Έντυπα - Σύνδεσμοι